Ring til os på 40 33 66 63

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2010-2016 af Primo Rengøring

Primo Løsninger

Få et godt Primo tilbud nu...

Erhvervsrengøring

Daglig rengøring i virksomheder, lægehuse og hos tandlæger samt offentlige instituioner er ingen "raketvidenskab". Men i alle tilfælde kræver det overblik, grundighed og at dén der udfører rengøringen "bruger pæren". Hos Primo Rengøring går vi op i, at I kan se at vi har været der.
Står kontorstolen på sin plads? Sidder affaldsposen pænt i affaldskurven? Er der rengjort under telefoner og tastaturer? 
Simpelt! - men alligevel så vigtigt...! Desuden kan I være sikre på, at det altid er et "kendt ansigt" I ser på jeres adresse. 
Vi er meget gerne den "synlige rengøring", der ofte møder personalet hos jer når I møder ind eller har fyraften.  (-: 

Mange kunder har "hængt ved" os i over 10 år - og flere kunderelationer er endda tilbage fra 80'erne, da Primo Rengøring flyttede til Haslev på Sydsjælland.
 

Vinduespolering

Hos Primo Rengøring bruger vi kun pudsere, der efterlader ruden ren og stribefri. Aftørring efter hver eneste pudset overflade sikrer rene vindueskarme og paneler, og sikrer at vi ikke sætter vores "aftryk" på gulve, tæpper osv. 
Vi bruger stabile folk, der heriblandt har været med i halvdelen af Primo's "levetid".

 

Ejendomsservice og trappevask

Primo Rengøring har altid udført alle former for ejendomsservice, heriblandt også trappevask i etageejendomme og vicevært funktion. Desuden renholder vi udenomsarealer og gårdanlæg - og grøn pleje samt glatføre- og vinterbekæmpelse af disse. 
Efter et besøg på jeres ejendom, kan vi "skrue" en individuel løsning sammen, der passer lige præcis jeres behov og ønsker. 


Vi er "stolte" over vores trappevask.... Og når andre "kopierer" os, er vi blot endnu mere bevidste om, at vi har et godt produkt! (-:
Primo Rengøring var blandt de første udbydere af trappevask i København, der så fordelen i, at alle trapper støvsuges før vask. Vi undgår helst, at feje trappen da støv, småsten og andet snavs "hvirvler" rundt på trappens paneler, gelænder og balustre. Ved støvsugning af trappen undgår man helt dette - og resultatet bliver altid flot! 
Det kræver ikke ekstra arbejdstid, da vi som oftest sparer tid på de opgaver, der udføres månedligt på trapperne.

Primo Rengøring udfører ejendomsservice og trappevask på adskillige ejendomme i København og Storkøbenhavn, der har benyttet sig af vores service og "know-how" i over 10 år.
Vi udfører primært ejendomsservice og trappevask på ejendomme i hele København - heriblandt Østerbro, Nørrebro, Vesterbro, Amager, Valby, Vanløse, Gladsaxe og Kongens Lyngby.

Håndværkerrengøring

Rengøring efter håndværkere har vi stor erfaring i. Flere større entreprenør- og byggefirmaer i hele Danmark har flittigt brugt os.

Vi udfører ikke blot en "hånd-aftørring", men går grundigt til værks. Resultaten skal være lige til at flytte ind i - hvad enten det er en familie eller en virksomhed. Vi efterlader ingen halve løsninger, og intet halvfærdigt arbejde.

Håndværkerrengøring udføres til en fastsat pris pr. kvm, pr. opgave eller på fast timepris.

Tæpperens og gulvløsninger

Tæpper, trægulve, stengulve, linoleums- og vinylgulve. Langt de fleste gulve har vi erfaringer med, og kan tilbyde jer den bedst mulige løsning der findes på markedet. Vi sørger for til stadighed, at holde opdateret på nye produkter, og tester om disse er bedre end de nuværende vi bruger.

Alle mulige overfladebehandlinger og rens af gulve udføres:

Oliering og lakering af trægulve.

Polishbehandling. Mat eller blank. Modstandsdygtig over for sprit og lign. gør det muligt, at beskytte gulve i lægehuse, hos tandlæger og på hospitaler.
Imprægnering. Af stengulve gør overfladen modstandsdygtig over for skidt, snavs og væske - der ellers trænger ned i stenen, og efterlader skjolder og mærker der ofte ikke kan fjernes helt igen.
Opskuring. Af trætte og slidte gulve vil altid efterlade en klar fornemmelse af et rent og hygiejnisk indeklima, der tager sig pænt og præsentabelt ud for omgivelserne.

 

Adhoc opgaver - U name it!

Der er helt sikkert opgaver, som vi udfører - men som ikke er beskrevet hér.
Kontakt os hellere end gerne, og lade os tage en snak om tingene!