Miljøvenlig rengøring

Rengøring med omtanke for miljøet
Rengøringsmidler er kemi, og kemi er skadeligt for miljøet, men brugt med omtanke, så kan man faktisk sætte et meget minimalt aftryk - og det gør vi med miljøvenlig rengøring.
Få et tilbud
Læs mere om os

Ring til os

40 33 66 63


Send os en e-mail

[email protected]

Miljøvenlig ikon

Vi tager hensyn til miljøet

Primo Rengøring var med på “den grønne bølge” lang tid før, at det blev “in” eller “populært” at tale om miljøvenlig rengøring. I adskillige år har vi derfor brugt rengøringsmidler til den daglige rengøring, som kun kræver en ekstrem lav dosering.

Én ting er behovet for lav dosering - en anden ting er om det er let at dosere og “lige til” at dosere, når det i arbejdsgangen skal gøres. Derfor har vi også altid brugt produkter, der er lette og hurtige at dosere. Dét gør at man får gjort det rigtigt - hver gang.

Hvorfor fragte rundt på plastikdunke med en “vandet kemi” bare fordi det er billigt? Vi benytter os udelukkende af “high-end” produkter i høj koncentrat, som derved fylder og vejer mindre. Det er til god gavn for miljøet, kunden og vores medarbejdere.

Til daglig rengøring bruger vi faktisk kun 25 ml. kemi til 8-10 ltr. vand, og oftest bruger vi endda kun 4 ltr. vand af gangen - dermed kun det halve til én opgave.

Til daglig erhvervsrengøring bruger vi udelukkende produkter der er mærket med Svanen eller EU-blomsten. Herved sikrer vi, at Primo Rengøring til hver en tid afsætter det mindst mulige “aftryk” i naturen efter “dagens dont”. Det er mærker som godkender produkterne, fordi de gør mindst mulig skade.

Er der tale om specialrengøring og lignende, hvor der ikke findes et grønt alternativ, bruger vi produkter udviklet til opgaven, der virker effektivt og hurtigt - selv i små doseringer.

Så hvis det er vigtigt for din virksomhed at signalere miljøvenlighed - også ift. rengøring, så få et tilbud fra os, eller kontakt os i dag og hør mere.

Svanemærket
EU Blomsten

Se meget mere

Rengøring med handske og klud

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring er vores kernekompetence, og vi har kunder på det meste af Sjælland.

Erhvervsrengøring
Vedligeholdelse af gård

Ejendomsservice

I primært hovedstadsområdet tilbyder vi trappevask, vicevært-funktion og ejendomsservice.

Ejendomsservice
Helt rene vinduer

Vinduespolering

Du får helt rene og stribefrie ruder med Primo Rengøring. Vi tilbyder vinduespolering til private og erhverv.

Vinduespolering