Ejendomsservice

Vi udfører alle former for ejendomsservice
Vi udfører alle former for ejendomsservice til virksomheder og boligforeninger. Fra rengøring til vedligeholdelse af arealer - og alt derimellem.
Få et tilbud
Læs mere om os

Ring til os

40 33 66 63


Send os en e-mail

[email protected]

Ejendomsservice ikon

Ejendomsservice til erhverv og boligforeninger

Primo Rengøring har altid udført alle former for ejendomsservice, heriblandt også trappevask i etageejendomme og vicevært funktion. Desuden renholder vi udenomsarealer og gårdanlæg - og grøn pleje samt glatføre- og vinterbekæmpelse af disse. 

Efter et besøg på jeres ejendom, kan vi "skrue" en individuel løsning sammen, der passer lige præcis jeres behov og ønsker. 

Vi udfører primært ejendomsservice på ejendomme i hele København - heriblandt Østerbro, Nørrebro, Vesterbro, Amager, Valby, Vanløse, Gladsaxe og Kongens Lyngby, men vi kommer generelt på det meste af Sjælland i forbindelse med rengøring til erhverv, så kontakt os endelig selvom din ejendom ikke befinder sig i hovedstaden.

Trappevask ikon

Trappevask

Vi er "stolte" over vores trappevask - og når andre "kopierer" os, er vi blot endnu mere bevidste om, at vi har et godt produkt!

Primo Rengøring var blandt de første udbydere af trappevask i København, der så fordelen i, at alle trapper støvsuges før vask. Vi undgår helst, at feje trappen da støv, småsten og andet snavs "hvirvler" rundt på trappens paneler, gelænder og balustre. Ved støvsugning af trappen undgår man helt dette - og resultatet bliver altid flot! Det kræver ikke ekstra arbejdstid, da vi som oftest sparer tid på de opgaver, der udføres månedligt på trapperne.

Primo Rengøring udfører trappevask på adskillige ejendomme i København og Storkøbenhavn, der har benyttet sig af vores service og "know-how" i over 10 år.

Vi tager hensyn til miljøet i vores arbejde

Miljøet skal ikke lide unødigt under vores arbejde, og derfor bruger vi produkter der er mærket med EU-blomsten og Svanemærket. Det er både naturen og vores kunder glade for.

Læs mere ommiljøvenlig rengøring
Ejendomsservice med vedligeholdelse af grønne arealer
Rengøringsfolk

Stabile medarbejdere og god service

Hos Primo Rengøring bruger vi faste og stabile medarbejdere til at udføre ejendomsservice og trappevask. Vores medarbejdere har stor erfaring, og vi satser altid på at levere det bedst mulige resultat og den bedste service.

Få et tilbud

Se meget mere

Rengøringsmedarbejder i gang med rengøring

Erhvervsrengøring

Vi tilbyder erhvervsrengøring til virksomheder i alle størrelser på det meste af Sjælland.

Erhvervsrengøring
Vinduespudser igang med arbejdet

Vinduespolering

Primo Rengøring tilbyder vinduespolering til både private og erhverv i Haslev og omegn.

Vinduespolering
Telefonrør med ledninger

Kontakt os

Søger du et godt tilbud, eller har du spørgsmål til det vi tilbyder, så kontakt os endelig.
Kontakt os