Erhvervsrengøring

Mød op til en ren arbejdsplads hver dag
Vi tilbyder stabil og grundig erhvervsrengøring til virksomheder, lægehuse og offentlige institutioner på hele Sjælland.
Få et tilbud
Læs mere om os

Ring til os

40 33 66 63


Send os en e-mail

[email protected]

Erhvervsrengøring ikon

Daglig erhvervsrengøring

Daglig rengøring i virksomheder, lægehuse og hos tandlæger samt offentlige institutioner er ingen "raketvidenskab". Men i alle tilfælde kræver det overblik, grundighed og at dén der udfører rengøringen "bruger pæren".

Vores erfaring med erhvervsrengøring går helt tilbage til 1955, og mange kunder har "hængt ved" os i mere end 10 år - og flere kunderelationer er endda tilbage fra 80'erne.

Vi tilbyder rengøring til virksomheder m.v. i alle størrelser, og vi kan også tilbyde ejendomsservice med pasning af udearealer m.v.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud på rengøring i din virksomhed.

Kontorrengøring ikon

Kontorrengøring

Hos Primo Rengøring går vi op i, at I kan se at vi har været der. Står kontorstolen på sin plads? Sidder affaldsposen pænt i affaldskurven? Er der rengjort under telefoner og tastaturer? Simpelt! - men alligevel så vigtigt...!

Desuden kan I være sikre på, at det altid er et "kendt ansigt" I ser på jeres adresse. Vi er meget gerne den synlige kontorrengøring, der ofte møder personalet hos jer når I møder ind eller har fyraften.

Rengøring til erhverv med omtanke for miljøet...

Vi arbejder med omtanke for miljøet, og det har vi gjort i mange år. Vores rengøring til erhverv skal naturligvis være "pletfri", men den skal også sætte mindst mulig aftryk i naturen, og derfor stiller vi krav til de produkter vi bruger.

Vores omtanke for miljøet, betyder at du som kunde, kan have god samvittighed når du bruger os til rengøring i din virksomhed.

Læs mere ommiljøvenlig rengøring
Støv efter håndværkere
Håndværkerrengøring ikon

Håndværkerrengøring

Rengøring efter håndværkere har vi stor erfaring med. Flere større entreprenør- og byggefirmaer i hele Danmark har flittigt brugt os.

I forbindelse med håndværkerrengøring udfører vi ikke blot en "hånd-aftørring", men går grundigt til værks. Resultatet skal være lige til at flytte ind i - hvad enten det er en familie eller en virksomhed. Vi efterlader ingen halve løsninger, og intet halvfærdigt arbejde.

Håndværkerrengøring udføres til en fastsat pris pr. kvm, pr. opgave eller på fast timepris.

Få et tilbud

Se meget mere

Kost og fejebakke

Ejendomsservice

Vi udfører ejendomsservice og trappevask på ejendomme - primært i Københavnsområdet.

Ejendomsservice
Pudsning af vinduer

Vinduespolering

Primo Rengøring tilbyder vinduespolering til både private og erhverv i Haslev og omegn.

Vinduespolering
Telefoner med ledning

Kontakt os

Søger du et godt tilbud, eller har du spørgsmål til det vi tilbyder, så kontakt os endelig.
Kontakt os